"Thank you for your diagnosis which no doubt saved my life"

Peter Satchwill - 26-05-2018

You may not remember me. I was on vacation in Vietnam and fell ill on 28th Feb 2018. I came to visit you and you diagnosed severe aortic stenosis in my heart.

I would just like to thank-you very much for all you did as basically your diagnosis saved my life.

1

“Em cảm ơn bác sỹ Nghị và các chị rất nhiều”

Tâm sự của Diễn viên Lan Phương - Nhật ký ngày em chào đời - 21-05-2018

Các cô y tá dễ thương của bệnh viện Việt Pháp chụp ảnh cho mẹ và em rồi đưa em ra gặp daddy. Mẹ ở lại trong phòng mổ cho bác sỹ làm sạch và khâu lại, nhưng mẹ đã dũng cảm và mạnh mẽ hơn nhiều. Các cô bảo mẹ ngủ đi cho đỡ mệt và cho sữa về nhưng mẹ không ngủ được, cứ cầm tấm hình mới chụp của 2 mẹ con ngắm nghía trong niềm vui vẫn còn đầy bất ngờ....

Read more Read less
1

"Tôi đặc biệt cảm ơn BS. Võ Văn Quý người đã trực tiếp khám và mổ cho tôi"

Nguyễn Minh Hiển - Nguyên Bộ trưởng Bộ Giáo Dục- Đào Tạo - 16-05-2018

Tôi rất cảm ơn các bác sĩ, y tá, hộ lý của Bệnh viện đã rất tận tình, chu đáo giúp đỡ, chăm sóc, điều trị bệnh cho tôi (bệnh u xơ tuyến tiền liệt) trong thời gian tôi nằm viện (5 ngày).

Tôi đặc biệt cảm ơn BS. Võ Văn Quý người đã trực tiếp khám và mổ cho tôi. Đó là một bác sĩ có chuyên môn giỏi, tận tình, chu đáo. Tôi cũng rất cảm ơn bác sĩ gây mê và kíp mổ hôm đó vì những gì họ đã làm cho tôi (tư vấn để lựa chọn phương án tốt nhất và trực tiếp thực hiện làm cho tôi rất yên tâm)

Bệnh viện cũng có đội ngũ chăm sóc (y tá, hộ lý) rất tận tình, chu đáo. Điều này vô cùng quan trọng với chúng tôi – những bệnh nhân sau khi phẫu thuật.

Tôi cũng in chân thành cảm ơn GS. Võ Văn Bản, Phó TGĐ đã rất chu đáo quan tâm đến tôi.

Chỉ mong Bệnh viện sớm hoàn thành khu mới để có điều kiện cơ sở vật chất tốt hơn.

Xin chúc các vị lãnh đạo, các bác sĩ, cán bộ nhân viên Bệnh viện Việt Pháp Hà Nội sức khỏe, hạnh phúc và thành công.

Read more Read less
1

"I am very impressed by the competence, the quality of care, the professionalism that all your nursing and support staff"

Denver Hendricks - 09-05-2018

I would like to relay my experiences as a patient at your hospital, Hanoi French Hospital in early May 2018. Normally we always make a huge effort to complain about poor service, but in this case I would like to make a huge effort to congratulate you on the outstanding service, help a support I was provided at your hospital.

I think that the nursing and support staff in any hospital is critical to the success of that institution, and I was/am very impressed by the competence, the quality of care, the professionalism that all your nursing and support staff displayed with whom I interacted. It was also apparent that they cared about my wellbeing, and that they made an effort to understand and converse in my language. I am sorry that I have no Vietnamese!

Furthermore, my cardiologist, Dr. Hieu was highly professional, very competent and cured my problem within a very short time. I felt completely safe with him.

I would recommend your hospital, without hesitation to anyone who needs health care in Hanoi. You should be very proud of your hospital.

Best regards,

Denver Hendricks

Read more Read less